29. БЏФ: распродате улазнице и за концерте Жулија Резендеа и Виџеј Ајера!

29. БЏФ: распродате улазнице и за концерте Жулија Резендеа и Виџеј Ајера!

0

Дом омладине Београда обавештава јавност да су у оквиру 29. Београдског џез фестивала, поред раније распродатих улазница за вечерашње концерте Ане Софреновић и бенда Фиш ин Оил, распродате и све улазнице за наступ Жулија Резендеа са Мариом Жоао и трија Виџеј Ајера! За концерте Лешека Можџера и Ларса Данијелсона у продаји је још веома мали број улазница.

И улазнице за концерте Јулије Хулсман, квартета Ронин и Шаи Маестро трија су веома тражене и све их је мање из сата у сат, па би публика требало на време да обезбеди своје место на програмима 29. БЏФ у Дому омладине Београда!

Подсећамо да ће сви који нису успели да обезбеде улазнице за вечерашњи концерт имати ексклузивну прилику да уживо преко сајта Београдског џез фестивала прате наступ Ане Софреновић!

Такође обавештавамо љубитеље џез музике да ће, у оквиру пратећег програма 29. Београдског џез фестивала, у недељу 27. октобра од 13ч биће одржан бесплатан концерт данског бенда Клокебломст (Klökkeblömst). Овај нови састав са креативне данске џез сцене, представиће се публици у сали Американа Дома омладине Београда, а потом одржати бесплатну радионицу за ученике и студенте џез одсека музичке школе „Станковић“ и ФМУ. Чланови Андерс Банке – саксофон, Петер Данструп – акустична бас гитара и Андерс Провис – бубњеви потичу из већег, интернационалног оркестра  Danstrup/Reptiles који је досад објавио два албума.

Ваш коментар

Морате бити улоговани да би поставили коментар