Kupite ulaznice onlineUlaznice u pretprodaji na blagajnama Doma omladine Beograda, EVENTIM-a i Sava Centra.

4. Oktobar, 2013Detaljan spisak >>

Prateći program 29. Beogradskog džez festivala 2013

Prateći program 29. Beogradskog džez festivala sadrži radionice, koncerte,džem sešne, tribine i izložbe. Među izvođačima naćiće se Klokeblomst (Danska), Džez odsek Muzičke škole „Stanković“, Bušmans Rivendž (Norveška) i mnogi drugi.

BJF LIve

2. Oktobar, 2013OpširnijeBeogradski džez festival u organizaciji i produkciji Doma omladine Beograda, u svom 29. izdanju predstavlja Sva lica džeza – velikane savremene džez scene – od 24. do 28. oktobra 2013. godine.U do sada najtežim okolnostima od ponovnog pokretanja Beogradskog džez festivala i uz dvostruko manji budžet, obezbeđen je jednako kvalitetan program kao i prethodnih godina, na šta smo već navikli našu publiku i širu javnost…

Galerija

Harriet Featured
Bigbend Featured
Alma Featured

MIŠEL KAMILO NA 30. BEOGRADSKOM DžEZ FESTIVALU!

0

Sa ponosom objavljujemo da će svečano zatvaranje jubilarnog Beogradskog džez festivala biti na istom mestu na kome je festival i počeo 1971. godine: u Domu sindikata, 27. oktobra 2014. zatvorićemo festival uz najvećeg pijanistu latino džeza, Mišel Kamila (Michel Camilo) i njegov Trio.

Više

PROVEDITE LETO RAZMIŠLjAJUĆI O DžEZU

0

Nakon što je prva serija rasprodata, Dom omladine Beograda je rešio da svim ljubiteljima džeza ponudi još jedan ograničeni broj kompleta za 30. Beogradski džez festival! Našim najvernijim posetiocima i najvećim ljubiteljima džeza nudimo ograničen broj vaučera za komplete ulaznica – najmanje 8 koncerata glavnog programa u četiri večeri jubilarnog izdanja Beogradskog džez festivala, po promotivnoj ceni od 2900 dinara.

Više

IN MEMORIAM: MIHAJLO MIŠA BLAM

0

Kada smo obeležavajući četvrt veka Beogradskog džez festivala ponovo okupili Sekstet Marković-Gut, nismo ni slutili da će velikani našeg džeza te oktobarske večeri 2009. godine odsvirati svoj oproštajni bluz. Nikola Mimo Mitrović je poginuo dva meseca kasnije. Mihajlo Miša Blam je preminuo prošlog četvrka. Statistika bi sigurno pokazala da je Miša Blam bio među rekorderima po nastupima na glavnom programu naše manifestacije.

Više

U PRODAJI KOMPLETI ULAZNICA ZA 30. BEOGRADSKI DžEZ FESTIVAL!

0

Povodom 30. aprila, Svetskog dana džeza, Dom omladine Beograda predstavlja prvu ekskluzivnu ponudu ulaznica za 30. Beogradski džez festival! Našim najvernijim posetiocima i najvećim ljubiteljima džeza nudimo vrlo ograničen broj vaučera za komplete ulaznica – najmanje 8 koncerata glavnog programa u četiri večeri jubilarnog izdanja Beogradskog džez festivala, po promotivnoj ceni od 2500 dinara…

Više

Džez grupa EYOT svira u Londonu!

2

Grupa EYOT, učesnici prošlogodišnjeg, 29. Beogradskog džez festivala, čiji je nastup pobrao odlične ocene domaćih i stranih kritičara, nastavlja uspešno da gradi karijeru van granica naše zemlje.

EYOT će 5. marta imati priliku da nastupi u Londonu, kao gost na promociji novog albuma jednog od najboljih engleskih džez bendova – Get the Blessing (uz podršku Adrian Utleya,, gitariste sastava Portishead).

Više

USPEŠNO ZAVRŠEN 29. BEOGRADSKI DžEZ FESTIVAL!

0

Beogradski džez festival, 29. po redu u produkciji Doma omladine Beograda, jedan je od najuspešnijih ikad održanih, a svakako najuspešniji od ponovnog pokretanja 2005. godine. Pre svega, u umetničkom kontekstu Festival je podsetio na svoje najslavnije dane, kad su na njemu gostovali najznačajniji svetski muzičari, na kreativnom vrhuncu. Umetnički kvalitet Beogradskog džez festivala prepoznat je ne samo od međunarodne muzičke i kritičarske zajednice, već i od naše publike – od 16 koncerata čak 12 je rasporodato!

Više

Harriet Tubman & Cassandra Wilson present “Black Sun”

0
Više

BIG BEND RTS – 65. rođendan, specijalni gost Bert Joris

0
Više

ALMA MIĆIĆ I DAG VEMBL – Grand Kazino Beograd

0
Više

ŽULIO RESENDE I MARIA ŽOAO NA 29. BDžF: PUTOVANjE KROZ PORTUGALSKU MUZIKU

0

Jedan od najznačajnijih mladih umetnika sa portugalske džez scene, pijanista i kompozitor Žulio Resende (Júlio Resende) nastupiće poslednje večeri 29. Beogradskog džez festivala od 19:30č na sceni Velike sale Doma omladine Beograda. Sve ulaznice za večerašnji koncert su rasprodate!

Više

29. BDžF: u prodaji još samo ulaznice za večerašnji koncert Šai Maestro trija!

0

Koncert sa početkom od 23 časa, biće održan u sali Amerikana Doma omladine Beograda, a ulaznice se mogu kupiti na svim biletarnicama Eventima po ceni od 600 dinara. Večeras od 19:30č na programu 29. Beogradskog džez festivala su koncerti poljskog pijaniste Lešeka Moždžera i švedskog čeliste Larsa Danijelsona, za koji su sve ulaznice rasprodate…

Više

Šai Maestro na 29.BDžF: u muzici je ključna iskrenost

0

Šai Maestro, izraelski džez i klasični pijanista koga mnogi smatraju “zvezdom u usponu“, nastupiće sa svojim trijom večeras (27.10.) na 29. Beogradskom džez festivalu. Koncert sa početkom od 23 časa, biće održan u sali Amerikana Doma omladine Beograda, a ulaznice se mogu kupiti na svim biletarnicama Eventima po ceni od 600 dinara.

Više

29. BDžF: rasprodate ulaznice i za koncerte Žulija Rezendea i Vidžej Ajera!

0

Dom omladine Beograda obaveštava javnost da su u okviru 29. Beogradskog džez festivala, pored ranije rasprodatih ulaznica za večerašnje koncerte Ane Sofrenović i benda Fiš in Oil, rasprodate i sve ulaznice za nastup Žulija Rezendea sa Mariom Žoao i trija Vidžej Ajera! Za koncerte Lešeka Moždžera i Larsa Danijelsona u prodaji je još veoma mali broj ulaznica.

Više

29. BDžF za dž: koncert KLOKEBLOMST

0

U okviru pratećeg programa 29. Beogradskog džez festivala, u nedelju 27. oktobra od 13x biće održan besplatan koncert danskog benda Klokeblomst (Klökkeblömst). Ovaj novi sastav sa kreativne danske džez scene, predstaviće se publici u sali Amerikana Doma omladine Beograda, a potom održati besplatnu radionicu za učenike i studente džez odseka muzičke škole „Stanković“ i FMU.

Više

Rasprodate ulaznice za koncert Ane Sofrenović

0

Svi koji nisu uspeli da obezbede ulaznice na vreme imaće ekskluzivnu priliku da uživo preko sajta Beogradskog džez festivala prate koncert Ane Sofrenović! Izvanredne kritike Ana Sofrenović dobila je od inostranih i domaćih muzičkih kritičara za gostovanje na koncertu seksteta Jovana Maljokovića, koje će posetioci prošlogodišnjeg Beogradskog džez festivala dugo pamtiti, doveli su i do ponovne saradnje Festivala sa ovom talentovanom umetnicom.

Više

Otvoren 29. Beogradski džez festival

1

U prepunoj Velikoj dvorani Sava Centra 24. oktobra svečano je otvoren 29. Beogradski džez festival, koji će u produkciji Doma omladine Beograda trajati sve do 28. oktobra. Ova ugledna međunarodna muzička manifestacija, od posebnog značaja za Grad Beograd, kao i svake godine privukla je brojnu publiku, javne ličnosti, muzičare, drage goste i prijatelje Festivala, te mnoštvo predstavnika domaćih i stranih medija.

Više

Julija Hulsman na 29. BDžF: mnogo boja, osećanja i energije

0

Julija Hulsman, jedna je od najtalentovanijih nemačkih pijanistkinja, premijerno će nastupiti na Beogradskom džez festivalu, u subotu, 29. oktobra od 23 časa, u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Ova istaknuta umetnica je član porodice produkcije ECM od sredine 2000-ih: posle dva albuma u triju, na novom izdanju ostvaruje saradnju sa mladim britanskim trubačem Tomom Artursom, koji će se Julijom i njenim triom nastupiti i na Beogradskom džez festivalu.

Više

Večeras počinje 29. Beogradski džez festival!

0

Svečanim otvaranjem u Velikoj dvorani Sava Centra, sutra (24.10.) počinje 29. Beogradski džez festival. Jedna od vodećih međunarodnih manifestacija u našoj zemlji i manifestacija od posebnog značaja za Grad Beograd trajaće sve do 28. oktobra. U organizaciji i produkciji Doma omladine Beograda, festival ove godine predstavlja Sva lica džeza – velikane svetske i domaće džez scene.

Više

Prateći program 29. Beogradskog džez festivala 2013

0

Prateći program 29. Beogradskog džez festivala sadrži radionice, koncerte,džem sešne, tribine i izložbe. Među izvođačima naćiće se Klokeblomst (Danska), Džez odsek Muzičke škole „Stanković“, Bušmans Rivendž (Norveška) i mnogi drugi. Pogledajte detaljan spisak programa…

Više

Zvezde 29. BDžF razgovarale sa novinarima Domu omladine Beograda

0

U Domu omladine Beograda danas je održana konferencija za novinare povodom 29. Beogradskog džez festivala, koji će trajati od 24. do 28. oktobra. Konferenciji su prisustvovali neki od učesnika ovogodišnjeg festivala – Kasandra Vilson sa članovima benda „Harijet Tabmen“: Brendonom Rosom, Melvinom Gibsom i DžejTi Luisom; Alma Mićić i Ivan Ilić, dirigent Big Benda RTS.

Više
Page 1 of 212»