Купите улазнице онлинеУлазнице у претпродаји на благајнама Дома омладине Београда, ЕВЕНТИМ-а и Сава Центра.

4. Октобар, 2013Детаљан списак >>

Пратећи програм 29. Београдског џез фестивала 2013

Пратећи програм 29. Београдског џез фестивала садржи радионице, концерте,џем сешне, трибине и изложбе. Међу извођачима наћиће се Клокебломст (Данска), Џез одсек Музичке школе „Станковић“, Бушманс Ривенџ (Норвешка) и многи други.

BJF LIve

2. Октобар, 2013ОпширнијеБеоградски џез фестивал у организацији и продукцији Дома омладине Београда, у свом 29. издању представља Сва лица џеза – великане савремене џез сцене – од 24. до 28. октобра 2013. године.У до сада најтежим околностима од поновног покретања Београдског џез фестивала и уз двоструко мањи буџет, обезбеђен је једнако квалитетан програм као и претходних година, на шта смо већ навикли нашу публику и ширу јавност…

Galerija

Harriet Featured
Bigbend Featured
Alma Featured

МИШЕЛ КАМИЛО НА 30. БЕОГРАДСКОМ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛУ!

0

Са поносом објављујемо да ће свечано затварање јубиларног Београдског џез фестивала бити на истом месту на коме је фестивал и почео 1971. године: у Дому синдиката, 27. октобра 2014. затворићемо фестивал уз највећег пијанисту латино џеза, Мишел Камила (Michel Camilo) и његов Трио.

Више

ПРОВЕДИТЕ ЛЕТО РАЗМИШЉАЈУЋИ О ЏЕЗУ

0

Након што је прва серија распродата, Дом омладине Београда је решио да свим љубитељима џеза понуди још један ограничени број комплета за 30. Београдски џез фестивал! Нашим највернијим посетиоцима и највећим љубитељима џеза нудимо ограничен број ваучера за комплете улазница – најмање 8 концерата главног програма у четири вечери јубиларног издања Београдског џез фестивала, по промотивној цени од 2900 динара.

Више

IN MEMORIAM: МИХАЈЛО МИША БЛАМ

0

Када смо обележавајући четврт века Београдског џез фестивала поново окупили Секстет Марковић-Гут, нисмо ни слутили да ће великани нашег џеза те октобарске вечери 2009. године одсвирати свој опроштајни блуз. Никола Мимо Митровић је погинуо два месеца касније. Михајло Миша Блам је преминуо прошлог четврка. Статистика би сигурно показала да је Миша Блам био међу рекордерима по наступима на главном програму наше манифестације.

Више

У ПРОДАЈИ КОМПЛЕТИ УЛАЗНИЦА ЗА 30. БЕОГРАДСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ!

0

Поводом 30. априла, Светског дана џеза, Дом омладине Београда представља прву ексклузивну понуду улазница за 30. Београдски џез фестивал! Нашим највернијим посетиоцима и највећим љубитељима џеза нудимо врло ограничен број ваучера за комплете улазница – најмање 8 концерата главног програма у четири вечери јубиларног издања Београдског џез фестивала, по промотивној цени од 2500 динара…

Више

Џeз група ЕYОТ свира у Лондону!

2

Група ЕYОТ, учесници прошлогодишњег, 29. Београдског џез фестивала, чији је наступ побрао одличне оцене домаћих и страних критичара, наставља успешно да гради каријеру ван граница наше земље.

ЕYОТ ће 5. марта имати прилику да наступи у Лондону, као гост на промоцији новог албума једног од најбољих енглеских џез бендова – Get the Blessing (уз подршку Adrian Utleya,, гитаристе састава Portishead).

Више

УСПЕШНО ЗАВРШЕН 29. БЕОГРАДСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ!

0

Београдски џез фестивал, 29. по реду у продукцији Дома омладине Београда, један је од најуспешнијих икад одржаних, а свакако најуспешнији од поновног покретања 2005. године. Пре свега, у уметничком контексту Фестивал је подсетио на своје најславније дане, кад су на њему гостовали најзначајнији светски музичари, на креативном врхунцу. Уметнички квалитет Београдског џез фестивала препознат је не само од међународне музичке и критичарске заједнице, већ и од наше публике – од 16 концерата чак 12 је распородато!

Више

Harriet Tubman & Cassandra Wilson present “Black Sun”

0
Више

БИГ БЕНД РТС – 65. рођендан, специјални гост Берт Јорис

0
Више

АЛМА МИЋИЋ И ДАГ ВЕМБЛ – Гранд Казино Београд

0
Више

ЖУЛИО РЕСЕНДЕ И МАРИА ЖОАО НА 29. БЏФ: ПУТОВАЊЕ КРОЗ ПОРТУГАЛСКУ МУЗИКУ

0

Један од најзначајнијих младих уметника са португалске џез сцене, пијаниста и композитор Жулио Ресенде (Júlio Resende) наступиће последње вечери 29. Београдског џез фестивала од 19:30ч на сцени Велике сале Дома омладине Београда. Све улазнице за вечерашњи концерт су распродате!

Више

29. БЏФ: у продаји још само улазнице за вечерашњи концерт Шаи Маестро трија!

0

Концерт са почетком од 23 часа, биће одржан у сали Американа Дома омладине Београда, а улазнице се могу купити на свим билетарницама Евентима по цени од 600 динара. Вечерас од 19:30ч на програму 29. Београдског џез фестивала су концерти пољског пијанисте Лешека Можџера и шведског челисте Ларса Данијелсона, за који су све улазнице распродате…

Више

Шаи Маестро на 29.БЏФ: у музици је кључна искреност

0

Шаи Маестро, израелски џез и класични пијаниста кога многи сматрају “звездом у успону“, наступиће са својим тријом вечерас (27.10.) на 29. Београдском џез фестивалу. Концерт са почетком од 23 часа, биће одржан у сали Американа Дома омладине Београда, а улазнице се могу купити на свим билетарницама Евентима по цени од 600 динара.

Више

29. БЏФ: распродате улазнице и за концерте Жулија Резендеа и Виџеј Ајера!

0

Дом омладине Београда обавештава јавност да су у оквиру 29. Београдског џез фестивала, поред раније распродатих улазница за вечерашње концерте Ане Софреновић и бенда Фиш ин Оил, распродате и све улазнице за наступ Жулија Резендеа са Мариом Жоао и трија Виџеј Ајера! За концерте Лешека Можџера и Ларса Данијелсона у продаји је још веома мали број улазница.

Више

29. БЏФ за џ: концерт КЛОКЕБЛОМСТ

0

У оквиру пратећег програма 29. Београдског џез фестивала, у недељу 27. октобра од 13x биће одржан бесплатан концерт данског бенда Клокебломст (Клöккеблöмст). Овај нови састав са креативне данске џез сцене, представиће се публици у сали Американа Дома омладине Београда, а потом одржати бесплатну радионицу за ученике и студенте џез одсека музичке школе „Станковић“ и ФМУ.

Више

Распродате улазнице за концерт Ане Софреновић

0

Сви који нису успели да обезбеде улазнице на време имаће ексклузивну прилику да уживо преко сајта Београдског џез фестивала прате концерт Ане Софреновић! Изванредне критике Ана Софреновић добила је од иностраних и домаћих музичких критичара за гостовање на концерту секстета Јована Маљоковића, које ће посетиоци прошлогодишњег Београдског џез фестивала дуго памтити, довели су и до поновне сарадње Фестивала са овом талентованом уметницом.

Више

Отворен 29. Београдски џез фестивал

1

У препуној Великој дворани Сава Центра 24. октобра свечано је отворен 29. Београдски џез фестивал, који ће у продукцији Дома омладине Београда трајати све до 28. октобра. Ова угледна међународна музичка манифестација, од посебног значаја за Град Београд, као и сваке године привукла је бројну публику, јавне личности, музичаре, драге госте и пријатеље Фестивала, те мноштво представника домаћих и страних медија.

Више

Јулија Хулсман на 29. БЏФ: много боја, осећања и енергије

0

Јулија Хулсман, једна је од најталентованијих немачких пијанисткиња, премијерно ће наступити на Београдском џез фестивалу, у суботу, 29. октобра од 23 часа, у сали Американа Дома омладине Београда. Ова истакнута уметница је члан породице продукције ЕЦМ од средине 2000-их: после два албума у трију, на новом издању остварује сарадњу са младим британским трубачем Томом Артурсом, који ће се Јулијом и њеним триом наступити и на Београдском џез фестивалу.

Више

Вечерас почиње 29. Београдски џез фестивал!

0

Свечаним отварањем у Великој дворани Сава Центра, сутра (24.10.) почиње 29. Београдски џез фестивал. Једна од водећих међународних манифестација у нашој земљи и манифестација од посебног значаја за Град Београд трајаће све до 28. октобра. У организацији и продукцији Дома омладине Београда, фестивал ове године представља Сва лица џеза – великане светске и домаће џез сцене.

Више

Пратећи програм 29. Београдског џез фестивала 2013

0

Пратећи програм 29. Београдског џез фестивала садржи радионице, концерте,џем сешне, трибине и изложбе. Међу извођачима наћиће се Клокебломст (Данска), Џез одсек Музичке школе „Станковић“, Бушманс Ривенџ (Норвешка) и многи други. Погледајте детаљан списак програма…

Више

Звезде 29. БЏФ разговарале са новинарима Дому омладине Београда

0

У Дому омладине Београда данас је одржана конференција за новинаре поводом 29. Београдског џез фестивала, који ће трајати од 24. до 28. октобра. Конференцији су присуствовали неки од учесника овогодишњег фестивала – Касандра Вилсон са члановима бенда „Харијет Табмен“: Брендоном Росом, Мелвином Гибсом и ЏејТи Луисом; Алма Мићић и Иван Илић, диригент Биг Бенда РТС.

Више
Page 1 of 212»