ПРОВЕДИТЕ ЛЕТО РАЗМИШЉАЈУЋИ О ЏЕЗУ

ПРОВЕДИТЕ ЛЕТО РАЗМИШЉАЈУЋИ О ЏЕЗУ

0

SetWidth160-BJF-2013-guzva-webНакон што је прва серија распродата, Дом омладине Београда је решио да свим љубитељима џеза понуди још један ограничени  број комплета за 30. Београдски џез фестивал! Нашим највернијим посетиоцима и највећим љубитељима џеза нудимо ограничен број ваучера за комплете улазница – најмање 8 концерата главног програма у четири вечери јубиларног издања Београдског џез фестивала, по промотивној цени од 2900 динара. Као и сваке године, у питању су најбоља места у салама у којима ће се концерти одвијати.

Продаја на благајни Дома омладине Београда и свим продајним местима Евентима

Програм 30. Београдског џез фестивала, који ће се одржати од 24. до 27. октобра, представиће нам, као и сваке године, најзначајније уметнике домаћег и светског џеза.

У овој години славимо редак јубилеј – 30. издање Београдског џез фестивала, под слоганом„Све звезде џеза“. Основан 1971, пре 43 године, фестивал је својевремено одиграо значајну улогу у отварању Београда и Југославије свету, доводећи велики број најзначајнијих џез уметника оног доба. Поновно позициониран као један од најзначајнијих европских фестивала, БЏФ је током претходних десет година свог новог живота, са успехом допринео новом отварању Београда и Србије ка музичким правцима XXI века, настављајући давно започету мисију. Једнако водимо рачуна о савременим уметничким тенденцијама, вредновању традиције, као и дугорочној промоцији домаће џез сцене.

Не заборавите, крајем октобра – СВЕ ЗВЕЗДЕ ЏЕЗА су на Београдском џез фестивалу!

Ваш коментар

Морате бити улоговани да би поставили коментар