У продаји још само мали број комплета за 29. БЏФ!

У продаји још само мали број комплета за 29. БЏФ!

0

Истичемо да је интересовање за концерте на Београдском џез фестивалу велико, па публици препоручујемо да на време обезбеди своје улазнице.  Ограничен број улазница по промотивној цени од 100 динара за ђаке и студентераспродат је у рекордном року. У продаји је остао само мали број комплета улазница за главни програм, по промотивној цени од  4.500 динара за 10 концерата. Комплети се могу купити само на благајни Дома омладине Београда. Редовне цене појединачних улазница крећу се од 600 до 2.200 динара и у продаји су на Благајни Дома омладине, као и преко ЕВЕНТИМ мреже.


Београдски џез фестивал, 29. по реду, биће свечано отворен у четвртак 24. октобра у Сава Центру дуплим концертним програмом. У првом делу, од 19:30, обележавамо 65. рођендан Биг Бенда РТС-а, чији јединствени јубилеј ће увеличати специјални гост, један од најбољих европских трубача – Берт Јорис. Програм се наставља од 21:30, и то концертом једне од највећих уметница светског џеза Касандре Вилсон, која ће по први пут наступити у Србији! Водећа светска вокална џез дива, добитница два Гремија и бројних титула за певачицу године, долази са специјалним програмом “ Харијет Табмен & Касандра Вилсон представљају Црно сунце”, великим хитом европске концертне јесени. Програм се наставља до 28. октобра у Дому омладине Београда, а публика ће имати прилику да чује више од 15 концерата најактуелнијих џез уметника из САД, Италије, Холандије, Белгије, Немачке, Велике Британије, Швајцарске, Пољске, Шведске, Израела, Португалије  и Србије.

 

На 29. Београдском џез фестивалу ће наступити и један од најуспешнијих уметника савременог џеза – пијаниста и композитор Виџеј Ајер,  легендарни саксофониста Ли Кониц, шведски челиста Ларс Данијелсон, култни швајцарски квартет „Ронин“ Ника Барча, нови израелски џез херој, пијаниста Шаи Маестро, младе звезде италијанске џез сцене Ђанлука Петрела и Ђовани Гвиди, немачка пијанисткиња Јулија Хулсман и многи други. Публици ће се представити и домаћи извођачи: Ана Софреновић са, посебно за ову прилику, нарученим пројектом „Гласови“, те бендови Ејот и Фиш ин оил.

Ваш коментар

Морате бити улоговани да би поставили коментар